Camilla Marcinkowski & Charlotte Norby

Om C&C Mind

C&C Mind er Charlotte Norby, aut. psykolog, ledelsesrådgiver og MBSR-lærer, og Camilla Marcinkowski, mindfulness underviser og rådgiver.

Tilsammen har vi mere end 35 års erfaring med mental træning og mindfulness samt rådgivning og formidling, og har de stærkeste uddannelser fra Danmark og internationalt – hvor vi har specialiseret os i mental træning for ledere, teams og arbejdspladser.

Camilla Marcinkowski

Camilla Marcinkowski

Mindfulness rådgiver og underviser, Partner – LinkedIn Camilla har en lang karriere som erhvervsjournalist fra Danmark og USA bag sig. Hun har praktiseret yoga og mindfulness i 20 år og har siden 2019 rådgivet og undervist i MBSR (mindfulness-baseret stress reduktion) på dansk og engelsk. Hun underviser primært i virksomheder og er tilknyttet underviser på Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. Her har hun bl.a. deltaget i et forskningsprojekt om mindfulness i virksomheder, støttet af Velliv. Camilla er certificeret fra Oxford University i at undervise i mindfulness i virksomheder samt i programmerne ”mindfulness for life” (MBKT-L) og ”finding peace in a frantic world.” Hun er uddannet yogalærer og bruger kroppen som fundament for at træne sindet.
Charlotte Norby

Charlotte Norby

Underviser i mindfulness, vejleder i mentalt helbred, psykolog og partner – LinkedIn 
Charlotte har 20 års erfaring i at arbejde med mennesker. Hun har haft egen virksomhed siden 2004 og arbejder som terapeut, coach, vejleder og underviser i mindfulness og mentalt helbred både én til én og i gruppeforløb. Charlotte er et nysgerrigt og søgende menneske, og har en lang række efteruddannelser bag sig både indenfor psykologien, meditation og erhvervslivet. Ved siden af egen virksomhed, fungerer hun som ekstern underviser på Dansk Center for Mindfulness, på BAM uddannelsen, er bestyrelsesmedlem og er tilknyttet Forsvaret netværk af psykologer. Hun er optaget af at skabe forandrings- og udviklingsprocesser, så den enkelte, gruppen, teamet, organisationen kan leve så ressourcefult og autentisk, som muligt.
Interesseret i at vide mere?

Kontakt os for en snak

Telefon
Camilla: +45 23 39 05 40
Charlotte: +45 20 21 77 51
Adresse
M.P. Bruunsgade 29, 2. sal
8000 Aarhus C

Send os en besked