Fortsætter forløb

Mental træning med mindfulness – 2023

6 ugers forløb

Opstart tirsdag d. 21. februar, 2023 – kl. 16.30 – 18.00

Dette forløb er for dig der;

– ønsker at holde fast i de gode vaner

– tidligere har praktiseret mindfulness og ønsker en
genstart

– savner et fællesskab og inspiration omkring
mindfulness

– har lidt eller nogen erfaring med mindfulness

Deltag i vores fortsætter forløb om mental træning, med start tirsdag d. 21. februar, 2023.

Læs mere om vores andre forløb her ⇢

logo

Mental træning med mindfulness

Du vil højest sandsynlig genkende meget af det, vi træner i disse 6 uger. Vi vil sammen fordybe vores praksis så vi kan leve et endnu mere nærværende og bevidst liv, hvor evnen til at finde ro og centrering i en travl hverdag styrkes. Dette forløb vil have fokus på at styrke de ressourcer, der allerede er tilstede i dit liv. Se om vores andre kurser og events her ⇢

Træningen vil styrke og understøtte

– Dit indre og ydre lederskab – Evnen til at træffe de gode beslutninger – Din trivsel – Evnen til at præsterer – selv under pres

Datoer for fortsætter hold 2023

Tirsdag kl. 16.30 – 18.00
d. 21/2, 28/2, 7/3, 14/3, 21/3 & 28/3

ccmind mindfulness traening 2023

Praktik

Forløbet består af 6 mødegange á 1 ½ time. For datoer, se vedlagte seddel eller kontakt Camilla eller Charlotte. Vi tilbyder et eksklusivt gruppeforløb med max. 8 deltagere – Gruppen faciliteres af to erfarne undervisere. – Både deltager og undervisere har tavshedspligt. – Der lægges vægt på personlig kontakt før opstart. – Vi står til rådighed for personlig sparring & spørgsmål. – Vi har stor erfaring med at træne erhvervsledere og medarbejdere fra Danmark og udlandet.
cc mind 2022 3

Forløbet finder sted hos:

C & C Mind

M.P. Bruunsgade 29, 2. sal 8000 Aarhus C

Tilmelding

Efter kontakt med Camilla eller Charlotte, indbetales kr. 4.000,- på: Danske Bank, reg. nr. 3409 konto 13355525

Om underviserne

Camilla

cama@ccmind.dk

23 39 05 40

Camilla Marcinkowski

Camilla Marcinkowski

MBSR (mindfulness-baseret stress reduktion) og yogalærer. Camilla er partner i C&C Mind og er specialiseret i at undervise på arbejdspladser. Hun har en baggrund som erhvervsjournalist i Danmark og USA og er uddannet på Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, hvor hun også er tilknyttet som underviser, samt hos Oxford University, hvor hun er certificeret til at træne på arbejdspladser. Læs mere her ⇢

Charlotte

charlotte@ccmind.dk

20 21 77 51

Charlotte Norby

Charlotte Norby

Charlotte har de sidste 20 år arbejdet med mennesker gennem sit virke som psykolog. Hun er ekspert indenfor stress, mental sundhed og trivsel. Hun er partner i C&C Mind. Charlotte er optaget af at hjælpe mennesker til at skabe forandrings- og udviklingsprocesser så den enkelte kan leve et så ressourcefuldt og autentisk liv som muligt. Læs mere her ⇢
REFERENCER

Kunder og samarbejdspartnere

Lars Dige Knudsen
Lars Dige KnudsenNetværksdirektør, EGN Netværk Danmark
Læs mere
Jeg har ved et par lejligheder haft besøg af Camilla Marcinkowski og Charlotte Norby. Det var et super fint bekendtskab, der scorede højt på deltagernes feedback. Camilla og Charlotte formåede at rykke alle ud af egen komfortzone og leverede en spændende aha-oplevelse, der gav stof til eftertanke og refleksion. Fokus var på nærvær, tilstedeværelse og bevidsthed. Vi kender jo alle til mentalt at være et andet sted, end dér, hvor vi fysisk er. Eksempelvis når vi i ét møde allerede tænker på det næste møde, eller når vi i det næste møde sidder og reflekterer over det forrige møde. Vi kom rundt om teorier og indsigter omkring hjernens aktivitet. Og ikke mindst fik vi gennem simple, men effektive, øvelser afprøvet mindfulness i praksis. Varmeste anbefaling herfra.
Zennie Storm
Zennie StormBureauchef ZEN Luxury Travels
Læs mere
Det er en stor fornøjelse at samarbejde med Camilla og Charlotte, C & C Mind. Vi har siden 2020 samarbejdet omkring mindfulness retreats. Charlotte og Camilla er yderst professionelle i deres tilgang, og det er en stor fornøjelse at mærke deres dybe passion og indlevelse i deres arbejde. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Mand, direktør, 50 år.
Mand, direktør, 50 år.Deltager på 8-ugers kursus i efteråret 2022
Læs mere
Arbejdet bliver i langt højere grad på arbejdet og jeg er mere i ro, når jeg har fri. Jeg falder lettere i søvn, og jeg bruger aktivt dét at fokusere på åndedrættet, når jeg er presset eller har svært ved at være til stede i en samtale. Og det virker. Jeg er sikker på, at man både er og opleves som mere nærværende. Så mange tak. Det var hver en krone værd.
Carsten Jeppesen
Carsten JeppesenDirektør, Dechra Veterinary Products
Læs mere
"En meget berigende oplevelse. Vi blev som ledergruppe berørt og fik på de knap to timer skabt en ro, vi ikke normalt har. Efterfølgende gav det anledning til en noget dybere snak om, hvad der er godt for os som ledergruppe, og hvad der for den enkelte er en begrænsning i jobbet. En dybde i indhold, vi ikke før har oplevet. Vi ønsker alle at undersøge mere omkring Mindfulness. Camilla og Charlotte formår på kort tid at skabe en tillid, der giver ro til at smile! Vi smiler endnu."
Chris Pedersen
Chris PedersenKulturredaktør, Dagbladet Børsen
Læs mere
Sagen er, at det for mig virkeligt virker. Allerede første aften er uroen i kroppen aftagende. Måske 48 pct. hvis jeg skal sætte tal på. I løbet af dagene sover jeg tungere og tungere og bemærker, hvordan selv en lille øvelse kan stoppe de negative tankespiraler, der ellers har jaget mig siden mine teenageår. Den fysiske effekt er også tydelig, for skuldrene sænkes, og musklerne slapper så meget af, at den coronasmerte, jeg ellers har gået til fysioterapeut for i otte måneder, endelig holder op med at værke… Det føles som en mulig gamechanger for mig….. jeg har fået nogle redskaber til at tøjle uvejret og erkendelsen af, at det er en mulighed at ’samle nuet op’, trække vejret dybt og styre tankerne i en konstruktiv retning… det efterlader mig med en sjælden følelse af ro. Og taknemmelighed.
Lene Christensen
Lene ChristensenHR- ansvarlig, SmartTID Aps
Læs mere
”Vi har netop afholdt MU-Samtaler og alle som én nævnte forløbet med C & C Mind i positive vendinger, vel at mærke aldeles uopfordret! Så for os er det tegn på, at vi har ramt rigtigt med jeres program. Det har været en fantastisk ’rejse’ med stress-reducerende øvelser og teknikker, som virker. Tak for det!”
Kari Düwel
Kari DüwelSenior NPD Manager,
Læs mere
For mig har et 8 ugers forløb i mindfulness hos C&C Mind ikke bare været et kursus i mindfulness værktøjer, men derimod åbnet mig op for en ny måde at anskue verden, og ikke mindst mig selv i denne verden, på. Jeg har fået et større overskud og en indre glæde, som jeg nok havde engang, men som var forsvundet igennem en længere periode med stress symptomer. Så jeg ser nu de sidste 8 uger hos Charlotte og Camilla som begyndelsen på en ny måde at leve resten af mit liv på.
Tidligere
Næste
Interesseret i at vide mere?

Kontakt os for en snak

Telefon
Camilla: +45 23 39 05 40
Charlotte: +45 20 21 77 51
Adresse
M.P. Bruunsgade 29, 2. sal
8000 Aarhus C

Send os en besked