Skab bæredygtige arbejdsliv med mindfulness

Skab bæredygtige arbejdsliv med mindfulness

Træning af mental sundhed er både den enkeltes og arbejdspladsens ansvar, hvis vi skal skabe bæredygtige arbejdsliv. Forskning, som vi også deltager i, viser, at man kan rykke mennesker til højre på trivselsskalaen (se model) – så vi går fra utilfredshed, stress, at sygne hen og mistrives – større trivsel, resiliens og præstation. Der findes ikke et quick fix, for mental sundhed kræver – præcist som fysisk sundhed – en målrettet og tålmodig indsats over tid. Derfor arbejder vi på det strategiske plan i forhold til arbejdsmiljø, kulturændring, ledelse og trivsel på arbejdspladser. Og derfor bruger vi begrebet bæredygtige arbejdsliv.

Vi har erfaring med at skabe

Vores forløb bygger på de mest evidensbaserede programmer og metoder, udviklet af forskere og virksomheder i England, USA og Danmark, samt solid erfaring fra danske og internationale virksomheder. C&C Mind tilbyder alt fra workshops og foredrag til længere forløb og samarbejder om at introducere og integrere mental træning og mindfulness på arbejdspladser. Vores forløb bygger på de mest evidensbaserede programmer og metoder, udviklet af forskere og virksomheder i England, USA og Danmark, samt solid erfaring fra danske og internationale virksomheder.

Model - CCMind - Mindfulness
Model: Mindfulness

C&C Mind tilbyder alt fra workshops og foredrag til længere forløb

Vores forløb bygger på de mest evidensbaserede programmer og metoder, udviklet af forskere og virksomheder i England, USA og Danmark, samt solid erfaring fra danske og internationale virksomheder.

C&C Mind tilbyder alt fra workshops og foredrag til længere forløb og samarbejder om at introducere og integrere mental træning og mindfulness på arbejdspladser. Vores forløb bygger på de mest evidensbaserede programmer og metoder, udviklet af forskere og virksomheder i England, USA og Danmark, samt solid erfaring fra danske og internationale virksomheder.

Vores træning består bl.a. af

Workshops og foredrag – Kurser af 6-10 ugers varighed eller længere for ledere og medarbejdere. På dansk eller engelsk. Online eller fysisk.

• Sparring og rådgivning om introduktion af metoder til træning af opmærksomhed og trivsel på arbejdspladser

• Ledelse, kultur, samarbejde, arbejdsprocesser.

• 1:1 rådgivning af ledere, forløb for teams og hele arbejdspladser.

Når det handler om mennesker og arbejdspladser, er der sjældent en one-size fits all. Derfor udvikler vi sammen med virksomheder den træning, der giver mening for arbejdspladsen – både i forhold til formål, tid og økonomi. Vi bygger dog altid træningen op efter de mest veldokumenterede metoder. Vi underviser i hele landet og internationalt, fysisk, online samt på dansk og engelsk. Se her, hvordan et forløb med C&C Mind kan se ud (download PDF) .

Kontakt os gerne for en indledende snak.

Interesseret i at vide mere?

Kontakt os for en snak

Telefon
Camilla: +45 23 39 05 40
Charlotte: +45 20 21 77 51
Adresse
M.P. Bruunsgade 29, 2. sal
8000 Aarhus C

Send os en besked